Chip Computer Számítástechnikai Szaküzlet és Szervíz
9200 Mosonmagyaróvár, Károly u. 23. Telefon: 96/207-995 Mobil: 06 20 586 6144 E.mail: info@chipcomputer.hu Web: www.chipcomputer.hu
Rendelje meg internetét most!



Honlapépítő
Vissza a listához


SZÜNETMENTES ÁRAMFORRÁS APC BE550G-GR 550VA
Bruttó ár: 27.100 Ft (21.339 Ft+27% Áfa)
Cikkszám: 395
Kategória: Szünetmentes tápegység
Energiatakarékos megoldások asztali gépekhez. Védelmet nyújt az otthoni számítógépeknek, HIFI, DVD berendezéseknek. Elegendő áramellátó dugaszolóaljzata van szinte az összes otthoni elektronikai eszköz védelmére, és energiatakarékosaabbá tételére.
APC Back-UPS ES 550

Ismerje meg a nagy teljesítményű, új Back-UPS ES 550 szünetmentes áramforrást, melyet környezetbarát energia takarékos szolgáltatásával azért fejlesztettek ki, hogy minimálisra csökkentse a környezetre gyakorolt hatást, miközben továbbra is a világ legmegbízhatóbb tápvédelmét biztosítja a számítógépes rendszerek és kiegészítő eszközeik számára. Rendkívül hatékony, nagyfrekvenciás konstrukciójával és fejlett szolgáltatásaival (mint például mester és vezérelt aljzatok, melyek lekapcsolják a nyomtatók, szkennerek és hangszórók tápellátását, ha a mester eszköz - például a számítógép - nincs használatban) a BE550G-GR képes az elektromos veszteség csökkentésére és egyúttal más termékekhez képest ötször hatékonyabb működésére.

Jellemzők:
· 1 db mester és 3 db vezérelt aljzat az energiamegtakarításhoz
· 8 db aljzat: 4db akkumulátoros és túlfeszültség-védelemmel ellátott (beleértve a mester aljzatot), 4db csak
túlfeszültség-védelemmel ellátott aljzat (melyből 3 db vezérelt)
· PowerChute biztonságos rendszerleállítás programmal.
· Teljes körű túlfeszültség elleni védelem az adatvonalakhoz (telefon/fax-modem vagy hálózati)
· 3 év garancia

S hogy mitől lesz a Back-UPS ES 550 ennyire környezetbarát?
· Mester/vezérelt aljzatok: Amikor a számítógép vagy tévékészülék

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldalunkon található árak tájékoztató jellegűek és ajánlattételnek nem minősülnek. Aktuális árakkal és készletinformációkkal kapcsolatban keresse kereskedő kollégáinkat!
Chip Computer Számítástechnikai Szaküzlet és Szervíz
9200 Mosonmagyaróvár, Károly u. 23. Telefon: 96/207-995 Mobil: 06 20 586 6144 E.mail: info@chipcomputer.hu Web: www.chipcomputer.hu