Chip Computer Számítástechnikai Szaküzlet és Szervíz
9200 Mosonmagyaróvár, Károly u. 23. Telefon: 96/207-995 Mobil: 06 20 586 6144 E.mail: info@chipcomputer.hu Web: www.chipcomputer.hu
Rendelje meg internetét most!Honlapépítő
Szolgáltatások

Javítási ügymenet magánszemély és céges ügyfeleink részére:

 

Garanciális termék esetén:

Vállaljuk minden olyan számítástechnikai alkatrész, eszköz garanciális ügyintézését, amely érvényes Chip Computer–es garanciajeggyel rendelkezik, illetve nálunk vásároltak. A vállalási határidő általában 5 munkanap.


Garancián túli termék esetén:

Mindennemű számítástechnikai alkarész illetve eszköz javítását vállaljuk. A vállalási határidő általában 5 munkanap. Amennyiben a javítás költsége meghaladja a 6.000,- Ft-ot, egyeztetünk Ügyfelünkkel, hogy kéri-e ezen szolgáltatást. Ha a termék gazdaságosan nem javítható nem számítunk fel bevizsgálási díjat. Amennyiben a hiba diagnosztizálása megtörtént és az Ügyfél nem kéri a javítást, 5.000,- Ft bevizsgálási díjat kérünk el.

 

Fontos: Szoftveres hibák, mint pl. sérült vagy vírusos operációs rendszer, hibás felhasználói programok nem tartoznak a garancia körébe. Ezért garanciális ügyintézés során csak a hibás alkatrész cseréjét, illetve javítását végezzük el.

 

 

Adatmentés magánszemély és céges ügyfeleink részére:

Vállaljuk merevlemezekről, memóriakártyákról, törölt fájlok, partíciók helyreállítását, biztonsági mentését, a feladat nehézségétől és a visszaállítandó állomány méretétől függően 4-8 munkanap alatt.

 

Szoftveres karbantartás magánszemély és céges ügyfeleink részére:
Szoftveres hibák, mint pl. sérült vagy vírusos operációs rendszer, hibás felhasználói programok nem tartoznak a garancia körébe. A feladat nehézségétől függően a vállalási határidő 5 munkanap.

 

 

Hálózatépítés magánszemély és céges ügyfeleink részére:

Vállaljuk teljes informatikai és irodatechnikai rendszerek szállítását, telepítését és üzemeltetését. Vállalási határidő egyéni egyeztetés alapján. Rendszerfelügyelet történhet általány díjas, illetve esetei megbízás alapján is, mindkét esetben a munkadíj egyedi elbírálás alapján történik.


Áraink a 25%-os ÁFA-t tartalmazzák!

Chip Computer Számítástechnikai Szaküzlet és Szervíz
9200 Mosonmagyaróvár, Károly u. 23. Telefon: 96/207-995 Mobil: 06 20 586 6144 E.mail: info@chipcomputer.hu Web: www.chipcomputer.hu